Śledź w oleju lnianym z cebulką i koperkiem,

z dodatkiem sosu śmietanowego i ziemniaka

Herring in linseed oil with onion and dill,

served with creamy sauce and potato
……………………………………………………………………………….28zł

Wiejska kaszanka

z konfitirą z czerwonej cebuli

Black pudding with red onion chutney
……………………………………………………………………………….29zł

Gruszka zapiekana z kozim serem,

podana na kindziuku litewskim

Roasted pear with goat cheese,

served on traditional Lithuanian Kindziuk sausage
……………………………………………………………………………….33zł

Gęsie żołądki w sosie śmietanowym

Goose stomachs with creamy sauce

……………………………………………………………………………….39zł

Carpaccio z marynowanej piersi kaczej

z oliwą truflową

Carpaccio from marinated duck breast

with truffle olive oil
……………………………………………………………………………….43zł

Krewetki tygrysie smażone na oliwie z czosnkiem

i papryczką chili

Tiger prawns fried on olive oil with garlic

and chilli
……………………………………………………………………………….49zł

Tatar z polędwicy wołowej z domowymi marynatami

Tartar from beef tenderloin with home-made marinades
……………………………………………………………………………….49zł