Przystawki
Śledź w oleju lnianym z cebulką i koperkiem,
z dodatkiem sosu śmietanowego i ziemniaka
Herring in linseed oil with onion and dill,
served with creamy sauce and potato
……………………………………………………………………………….28zł
Wiejska kaszanka
z konfitirą z czerwonej cebuli
Black pudding with red onion chutney
……………………………………………………………………………….29zł
Gruszka zapiekana z kozim serem,
podana na kindziuku litewskim
Roasted pear with goat cheese,
served on traditional Lithuanian Kindziuk sausage
……………………………………………………………………………….33zł
Gęsie żołądki w sosie śmietanowym
Goose stomachs with creamy sauce
……………………………………………………………………………….39zł
Carpaccio z marynowanej piersi kaczej
z oliwą truflową
Carpaccio from marinated duck breast
with truffle olive oil
……………………………………………………………………………….43zł
Krewetki tygrysie smażone na oliwie z czosnkiem
i papryczką chili
Tiger prawns fried on olive oil with garlic
and chilli
……………………………………………………………………………….49zł
Tatar z polędwicy wołowej z domowymi marynatami
Tartar from beef tenderloin with home-made marinades
……………………………………………………………………………….49zł